Wij leveren kwaliteit, eigen merk espressobonen en filterkoffie!

Over ons - ODORA Koffie & Thee

Leuk om kennis met je te maken!

Er was eens… Beginnen de meeste verhalen mee! Wij zijn gewoon koffieliefhebbers die van kwaliteitskoffie houden. De zakelijke markt heeft veel leveranciers die goede koffie aanbieden, maar waarom kan je thuis niet van deze kwaliteit genieten? Oké… Het is waar. Goede koffie ligt niet voor zeven euro in de winkel. Daarom hebben we een eigen merk ontwikkeld in samenwerking met de koffiebranderij. Viva La Café werd geboren begin 2017, een heerlijke koffiesmaak met een eigen karakter samengesteld door de branderij en ons, natuurlijk heeft iedereen een eigen smaak… Maar deze koffiebonen zijn van premium kwaliteit, rijk van smaak en ambachtelijk gebrand.

Zakelijk wordt er al lang heen en weer geschipperd met koffie en de toebehorende producten. Wij vonden dat het eens tijd werd voor een leverancier die zich alleen gaat richten op de particulieren, omdat ook hun kwaliteitskoffie verdienen. 97% van de Nederlanders zijn dol op koffie, en kunnen de dag ook niet goed starten als ze het “gouden” goedje niet hebben gedronken.
Nu zijn wij er! Wij leveren je onze eigen koffie merk (espressobonen) en hebben filterkoffie in huis, Odora filtermaling!

Jij besteld, wij bezorgen!

Jij besteld je producten bij ons in de webshop, telefonisch of via de e-mail. Wij bezorgen jou een goed gevoel! Vaak is het vandaag besteld, vandaag bezorgd mits het product op voorraad is.